MAURITIUS TILL KANONPRIS!Mauritiuskampanj
I samarbete med flygbolaget Air Mauritius och våra samarbetspartners på Mauritius erbjuder vi underbara resor till kanonpris. Att Mauritius har stränder i världsklass är allmänt känt, men vad många inte känner till lika bra är att Mauritius är en toppdestination när det gäller aktiv semester. Här finns massor av spännande aktiviteter; vandring, cykling, fiske, ridning och allehanda vattenburna aktiviteter för att nämna några. Därtill finns en intressant kultur och en färgstark huvudstad. Kampanjen gäller resor till nya högklassiga Zilwa Attitude och det charmiga, prisvärda All Inclusive-hotellet Emeraude Beach Hotel.
Kampanjen gäller vid bokning senast 31 mars.
Mauritiuskampanj Mauritiuskampanj
 
 
Karnevalsfest med Bar Brasil lördag 15 mars
Karnevalen på Trinidad hade sin kulmen för precis en vecka sedan (4 mars) och det rapporteras om ännu en fantastisk fest med sköna calypsotakter och färgsprakande kreationer i huvudstaden Port of Spain. För alla som inte hade möjlighet att vara med på plats rekommenderas Bar Brasils årliga karnevalsfest på Münchenbryggeriet i Stockholm. Skandinaviens största inomhuskarneval arrangeras lördag 15 mars. Räkna med en het fest med sambashow, liveuppträdanden, karnevalsparad och steelband. Uncle Eric och Thomas Gylling håller fanan högt på calypso- och socagolvet. Köp biljetter i förväg på www.tickster.com!
Mauritiuskampanj Mauritiuskampanj

Till sist
Den svaga randen gör att det är oerhört attraktivt att besöka hela södra Afrika just nu. Vi vill passa på att slå ett slag för Namibia.

Resor för kommande jul- och nyår var det som efterfrågades mest i februari. Det är nu man skall boka om man skall ha en rimlig chans att hitta resor den perioden.

Sedan vi skrev om vårt nya samarbete med Tanganyika Expeditions och Zanzibar Retreat i vårt förra nyhetsbrev har intresset ökat markant och det är hit de flesta bokningar har gjorts under februari.


Topp