AKTIVRESOR STARTAR I SVERIGENy researrangör satsar på aktiv semester
Aktivresor är en ny aktör med inriktning på en aktiv semester utanför Europa. Under hela december erbjuds 1 000 kr i introduktionsrabatt per vuxen på hela utbudet.

Det finns mycket att välja bland, till exempel  noshörningsspårning i Namibia, kajakpaddling i Thailand, cykelfärder mellan vingårdar i samma land, kitesurfing på Mauritius och Bortom turiststråken på Trinidad & Tobago. Men även mer stillsamma vandringsresor för hela familjen.
"Vi hakar på en tydlig trend, nämligen att svenskarna vill vara mera aktiva och få fler upplevelser när de reser på semester", säger företagets VD Olle Stålberg. "Många av de resor som vi erbjuder går naturligtvis att kombinera med en badvecka för dem som så önskar".
Aktivresor är ett nystartat systerföretag till Afro-Caribbean Travel som funnits på marknaden sedan 1996. Företagen kommer att samarbeta eftersom det är samma personal och samma kontor. Ägarna är desamma som för Afro-Caribbean Travel med den skillnaden att Tau Mandéus med lång erfarenhet som reseproducent blir delägare och medarbetare i Aktivresor.

Kollegor ute i världen
Journalisten, författaren och globetrottern Uno Grönkvist, tillika bollplank och inspiratör hos ACT, har än en gång varit i Afrika. Uno, som nu har besökt hela 175 länder(!) är nyss hemkommen från en spännande resa till Zambia och Zimbabwe, en researchresa inför kommande safarihandbok som utkommer någon gång under nästa år. Det blir för övrigt Unos femte bok på temat resor. Läs hans underhållande reseblogg från senaste resan.

Fotoresa till Namibia 26/4 - 5/5 2014
Favorit i repris när vi följer upp årets lyckade fotoresa till Namibia med en ny resa nästa år. Följ med till ett av Afrikas häftigaste och mest fotogeniska länder. Resan sker i samarbete med tidningen och webbsidan Fotosidan, med på resan är deras fotograf Martin Agfors. Läs mer om kommande resa och ta del av Martins inspirerande artikel i senaste numret av Fotosidan Magasin.

Julklappstips till nära och kära
Tillhör ni kategorin som inte tycker om att trängas i julhandeln? Är ni typen som skjuter upp julklappshandlingen till sista minuten? Då rekommenderar vi er att köpa ett presentkort till någon av våra exotiska destinationer till den ni håller kär. Kan inte misslyckas! Minimibeloppet på ett presentkort är 2 000 kr. Besök vår butik eller maila oss för mer information.


Topp