TÄVLA MED DINA SEMESTERBILDER!Tävla med dina semesterbilder!
Afro-Caribbean Travel (ACT) har genom åren bokat tusentals resenärer till de mest exotiska destinationerna i världen. Vi är övertygade om att det finns massor av fantastiska semesterbilder som samlar damm i garderober runt om i landet. Nu ger vi er chansen att dela med er av era bästa semesterbilder och samtidigt ha möjlighet att vinna en presentcheck på motsvarande 10 000 kr

Tävlingen pågår fram till 15 januari 2014, vilket betyder att även ni som har bokat höstresor och jul- och nyårsresor kan delta. Vinnaren utses i slutet av januari 2014 men på väg till den stora finalen utser vi etappsegrare den 30 augusti och den 15 november 2013. Det kommer att vara attraktiva priser även för etappvinnarna.

Juryn i tävlingen (de omutbara?) består av ACT:s egen Cathinka Ingman, företagets "husfotograf" Ztefan Bertha och fotografen/journalisten Jörgen Ulvsgärd.
Fototävling

Fototävling
 


Namibia
 

En plats kvar på fotoresan till Namibia i maj
Ta chansen att följa med på en fotografisk drömresa till ett av Afrikas häftigaste och mest fotogeniska länder, Namibia. Resan arrangeras i samarbete med Fotosidan.se och med på resan från Fotosidan är Martin Agfors, teknisk redaktör, som kommer att ha med sig testutrustning som deltagarna får prova.

Fotoinstruktör under resan är den prisbelönte resefotografen och skribenten Roger Borgelid. Läs mer om fotoresan och Roger Borgelid.
 


Boka jul- och nyårsresor
Kommande jul och nyår har många röda dagar och efterfrågan är större än utbudet. Om ni skall ha en chans att hitta platser denna period är det hög tid att kontakta oss med önskemål och boka.


Topp