DAGS ATT BOKA HÖSTLOVSRESAN!Namibia Två platser kvar på fotoresan till Namibia
Följ med på en fotografisk drömresa till ett av Afrikas häftigaste och mest fotogeniska länder, Namibia. Fotoinstruktör under resan är den prisbelönte resefotografen och skribenten Roger Borgelid. Under resan får ni uppleva och fotografera unika möten, miljöer, människor och djur som inte går att finna någon annanstans på jorden; världens högsta sanddyner, nomadfolket Himba och närkontakt med geparder.
Läs mer om fotoresan och Roger Borgelid.Dags att boka höstlovsresan
Höstlovet (v 44-45) är traditionellt en period då många söker sig bort från mörker och kyla och tyvärr också en period då det är svårt att hitta platser på flyg och hotell om man väntar för länge. Några exotiska destinationer som det passar utmärkt att besöka den perioden ur vädersynpunkt är Mauritius, Seychellerna, Zanzibar, Aruba och Tobago. Härliga öar som skulle få de flesta av oss att längta till höstlovet dessa tider då vargavintern håller ett järngrepp om landet.
höstlovvinterresa_1

vinterresa_2
Hetast i vinter
Heta listan speglar de destinationer som har sålt bäst de senaste 6 månaderna hos oss. Det är få destinationer som förknippas så mycket med Afro-Caribbean Travel som Trinidad & Tobago och Tanzania. Två länder som aldrig har varit utanför topp tre och som är i en klass för sig. Panama är också ett land som alltid tillhör toppen. Nummer fyra och fem på listan, St Lucia och Mauritius, är däremot nya destinationer på topplistan och ligger inte alls långt efter Panama. Som bubblare har vi Namibia, på sjätte plats, men som knackar på dörren och vill in på listan.
 
Om vi får sia om framtiden tror vi mycket på östra och södra Afrika i framtiden. Vi kommer dessutom att lansera ytterligare ett par helt nya destinationer i Afrika till nästa säsong.

Hetast i vinter:
1. Trinidad & Tobago 3. Tanzania
3. Panama
4. St Lucia
5. MauritiusTrinidadkarnevalen 2013
Olle Stålberg, VD på Afro-Caribbean Travel, är nyss hemkommen från Trinidad & Tobago och full av energi efter att ha deltagit i en av världens största och främsta karnevaler - Trinidadkarnevalen. Läs Olles blogg inifrån ett karnevalsband i Port of Spain och njut av fotograf Ztefan Berthas färgstarka bilder från Trinidad & Tobago.
karnevalNamibia Hyr kontorslokal av oss
Afro-Caribbean Travel har ett fantastiskt läge på S:t Eriksplan i Stockholm. Här har vi suttit sedan 2003 och trivs utmärkt med läget och kontoret. Lokalen har en sammanlagd yta på 270 kvm vilket har medfört att vi alltid har haft hyresgäster som har hyrt i andra hand av oss.

Vi hyr ut 1 kontorsrum på 25 kvm och letar lämpliga hyresgäster. Hit finns bra kommunikationsmedel med både buss, T-bana (S:t Eriksplan) och pendeltåg (Karlberg). Plats för 4 personer. Lämpar sig främst för kontor som inte är i behov av stor kundtillströmning till butiken. I hyran ingår el, larm, städning, returpappershämtning och fönsterputs.

För mer information kontakta Olle Stålberg eller ring 08-30 21 03.Topp