Johanna, juni 2013

Jag är fortfarande (efter nästan ett halvår) i någon typ av lyckorus efter resan till Tanzania och Zanzibar och längtar tillbaka! Jag är så otroligt imponerad och tacksam över bemötandet jag fick av Susanne och hur resan utformades. Valde enklare boende under safarin (tält) och det var jag helt nöjd med. Då jag hade förmånen att vara ensam i min safaribil med en helt suverän guide (Hubert från Easy Travel, nästa gång vill jag ha honom igen!) så kunde vi vara lite mer flexibla och inte anpassa oss efter en grupp. Mycket duktig guide och fantastisk kock! Bästa upplevelsen i mitt liv! Boendet på Zanzibar med tre olika hotell fungerade mycket bra. Ville inte ha någon lyxlyx, men kände ändå att hotellen höll mycket bra standard och bemötandet på alla tre var utmärkt. Ny reseförfrågan är inskickad och jag kommer definitivt att resa med er igen. Tack än en gång! /Johanna, juni 2013


Topp