TRINIDAD

Vi skräddarsyr er drömresa utifrån era önskemål!

 •  
  Att läsa böcker som på olika sätt handlar om resmålet man ska besöka är ett fantastiskt sätt att få ut så mycket som möjligt av sin resa. Här ger vi några förslag.
  Ett hus åt Mr Biswas
  Av V.S. Naipaul
  V.S. Naipaul är en trinidadisk - brittisk författare som år 2001 belönades med Nobelpriset i litteratur. Ett hus åt Mr Biswas är Naipauls självbiografiska genombrottsroman där huvudpersonens förebild är Naipauls far. Boken utspelar sig på Trinidad och handlar om en mans liv i ett litet mångkulturellt land.
  Sista karnevalen
  Av Derek Walcott
  Derek Walcott kommer från den lilla västindiska ön St Lucia och är dramatiker, poet och målare, han fick Nobelpriset i litteratur 1992. Boken utspelar sig på en storslagen egendom i Port of Spain på Trinidad år 1970, där en åldrad engelsk dam vid namn Agatha Willett minns hur hon som 25-åring kom till ön som guvernant åt den plantageägande familjen DeLaFontaine. Det är karneval och den är en lustfylld, farlig lek med gränser och roller.
  The Rough Guide to Trinidad & Tobago
  Av Polly Thomas
  Enligt oss den bästa och mest omfattande reseguiden till Trinidad & Tobago.

 • Här samlar vi reseskildringar som vi hoppas kunna inspirera er i ert val av destination. Vi tar jättegärna emot material från våra resenärer så hör gärna av er om ni vill bidra.
  "Även om jag just i år valde att inte vara med i något band är jag lika fascinerad över denna fest som jag sedan 1999 bevistat varje år. Jag kan varmt rekommendera att åka med Afro-Caribbean Travel på nästa års karneval till Trinidad & Tobago. Och naturligtvis anmäla er till något band och "Play Mas" som det kallas. En mänsklig rättighet som varje människa borde få uppleva åtminstone en gång i livet!"
  Läs Peos rapport från karnevalen anno 2012.
  Olle rapporterar från Tobago! Äntligen på Tobago! Dagen går åt att kolla in alla nyheter sedan sist. Här på besök på Magdalena Grand (gamla Hilton) som har fått en ordentlig ansiktslyftning och firar ett år som hotell. Magdalena Grand har ett fantastiskt poolområde med havet som en skön kulis.


Topp