INDISKA OCEANENS PÄRLOR! • Mauritius, Seychellerna och Zanzibar klingar sol, salta bad, vajande palmer och tropiskt klimat. Öarna har stora likheter men det finns ännu fler olikheter som gör var och en av dessa öar unika på egna meriter. Vi tillägnar februaribrevet Indiska Oceanen och ger er konkreta tips på våra favoritresor i området.
 • Ö-luffa i Seychellerna, bo på guesthouses
  Seychellerna har några av de vackraste och mest kända stränderna i världen. Med boende på små, charmiga familjeägda guesthouses och lite äventyrslusta kan de flesta förverkliga drömmen om paradiset för en överkomlig slant. På den här kombinationsresan upplever ni tre öar och bor på prisvärda guesthouses.
  Pris från 17 750 kr ppr. Läs mer
 • Möt paradiset på Seychellerna, romantisk resa
  Seychellernas kritvita stränder, det kristallklara havet och tropiska blommor ger en känsla av att ha hamnat i en smekmånadsbroschyr. Seychellernas övärld är som gjord för romantiska resor. I det här reseförslaget bor ni på hotell som håller hög standard och ger vigsel- och smekmånadspar flera förmåner som förgyller vistelsen.
  Pris från 29 500 kr ppr. Läs mer
 • Stora familjeresan, kombinera öst och väst, Mauritius
  Denna resa passar framförallt barnfamiljer eller vuxna som vill prova lite annorlunda boende och som gärna vill ha tillgång till spontana aktiviteter som enklare vandring, cykling och paddling när andan faller på. Ni upplever både öst och väst på denna kreolska pärla och självklart har vi valt att kombinera två boenden som ligger vid stränder och laguner i världsklass, Ile aux Cerfs och Flic en Flac.
  Pris från 17 500 kr ppr. Läs mer
 • Belle Mare Plage, Mauritius vackra östkust
  Mauritius lena sandstränder och spännande natur är en drömdestination för de flesta och exklusiva Belle Mare Plage, beläget på stranden med samma namn på östkusten, är en oas på Mauritius oavsett om ni vill njuta av sol och bad eller gillar roliga aktiviteter.
  Pris från 22 700 kt ppr. Läs mer
 • Zanzibar, swahilikustens pärla
  Zanzibar är den mytomspunna kryddön med en intressant historia. En gång i tiden en knutpunkt för slavhandel och en handelsplats där främst indier, perser och afrikaner möttes. Numera är Zanzibar främst känd för kritvita stränder och fantastisk dykning. De allra bästa stränderna finns i Nungwi på norra Zanzibar.
  Pris från 14 100 kt ppr. Läs mer
 • Karafuu Village Beach Resort, ett paradis på östkusten
  Zanzibars kritvita stränder, kryddorna, mystiken och öns spännande historia har attraherat många besökare och gjort ön till ett semesterparadis. I det här paketförslaget bor ni på ett av de främsta hotellen på Zanzibar, hotellet har ett fantastiskt läge direkt vid stranden.
  Pris från 14 900 kr ppr. Läs mer
 • Kombinera Indiska Oceanens öar med safari
  Seychellerna, Mauritius och Zanzibar kan med fördel kombineras med safari i Tanzania, Kenya eller Sydafrika. Kontakta oss så berättar vi mer. För er som vill ha ännu mer av Afrika slår vi ett slag för de unika gruppresorna Yogaresa till Kilimanjaro med svensktalande guide i oktober samt Kulturresa till Tanzania och Zanzibar med svensk färdledare i juni/juli.


Topp