SKRÄDDARSYDD DRÖMRESA! • Paradis på era villkor!
  Ett nytt år och nya drömmar som skall uppfyllas. Knappt hinner en ledighet klaras av innan nästa skall planeras in och starten på det nya året har varit hektisk med stor efterfrågan på resor till våra destinationer under de stora familjeloven; jul- och nyår, sportlov och höstlov. 
 • Boka jul- och nyårsresan redan nu!
  Vi har hög efterfrågan på resor kommande jul- och nyår. Ni är många som har räknat ut att julafton på en måndag ger en lång sammanhängande semester som kräver minimalt antal semesterdagar. Vi rekommenderar starkt att ni bokar flyg och hotell redan nu, annars är risken överhängande att drömmen om jul- och nyårsfirande på en exotisk destination förblir just en dröm. Det är hög efterfrågan på resor till Tobago, Kuba, Barbados, Tanzania, Zanzibar, Mauritius och Costa Rica.
  Kontakta oss för mer information.
 • Sportlov i tropikerna?
  Februari är högsäsong på samtliga våra regioner; Afrika, Indiska Oceanen, Västindien och Centralamerika. Inga orkaner, ingen regnsäsong och en behaglig temperatur är vad ni kan förvänta er under januari till april. Sportlovet i februari är oftast en tid då hela familjen reser, populära och prisvärda resor för släkt och vänner är; Ljuvliga Tobago, Prisvärt på Barbados sydkust, Rundresa på Kuba, Ett paradis på Zanzibars östkust, Ö-luffa i Seychellerna och Familjevänligt på Mauritius.
  Kontakta oss för mer information.
 • Höstlovet – fly höstmörkret!
  Hösten är regn- och orkansäsong i Västindien, även om det finns lysande undantag i södra delen som Tobago, Aruba och Curaçao som alla ligger utanför orkanbältet och fungerar året runt. Hösten är däremot en utmärkt period att besöka Afrika och öarna i Indiska Oceanen. Både väder och djurliv visar sig från sin goda sida under november, populäraste resmålen är Tanzania och Kenya, gärna i kombination med Zanzibar. Seychellerna och Mauritius i Indiska Oceanen är världsberömda för sina bedårande stränder, maten, naturen, människorna och den goda servicenivån.
  Kontakta oss för mer information.


Topp